Nieuw bij restaurant Puro : verwarmd strandterras met zicht op zee.

Op zoek naar een restaurant in Knokke-Heist beschikkend over een prachtig terras op de dijk met zicht op zee? Staak dan uw zoektocht en geniet van de topkeuken van restaurant Puro.

 

Pure specialiteiten van eigen bodem

 

Om onze gasten elke dag een fijne ervaring te garanderen, is het belangrijk dat keuken en bediening dezelfde sfeer uitstralen.  In restaurant Puro verwerken we de mooiste en puurste producten uit ons land. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar producten van eigen bodem. Voor de specifieke smaak, de finesse, het aroma en de textuur. Daarnaast gebruiken we ook producten uit andere landen, zeker wanneer ze onze creaties meerwaarde geven.

 

 

Uniek zicht op zee

 

Het unieke uitzicht is een grote troef die wij zo veel mogelijk uitspelen. Vanuit het restaurant hebt u een prachtig zicht op zee. En op ons vernieuwd terras bent u nog dichter bij de golven. Daar is het interieur in dezelfde stijl als het restaurant. Zo neemt u buiten ook plaats op een strakke, witte lederen bank met zwarte tafels en stoelen. Beeld u hier nog eens een stralende zon en brekende golven bij in… Dan beseft u al snel dat het hier puur genieten is.

 

Mundorff Andy